Celebfigyelő

2023.10.19. 11:22

Ilyen még nem történt a Nagy Ő történelmében

A hartai származású Jákob Zoli főszereplésével indult az idei Nagy Ő, ami már most több izgalmat tartogatott, mint az eddigiek valaha.

Orosz Fanni Flóra

Véget ért a Nagy Ő

Forrás: TV2

Megrendezték az első Miss Nagy Ő szépségversenyt, ahol Vivien volt a klasszikus értelemben vett szépség, ezért különdíjban részesítették, aminek a lány nagyon örült, Zoli pedig sejtelmesen csak annyit mondott neki, hogy egy nagyon személyes nyereményt kap majd.

Az első Miss Nagy Ő-ben viszont nem csak a szép külsőt, hanem az értékes belsőt is keresték. Zoli hangsúlyozta, hogy számára a tehetség és a tiszta szív bármilyen külső vonásnál többet ér. A lányok nagy meglepetésére Betti, vagyis a paraszt Céline Dion állhatott fel a képzeletbeli dobogóra. A korona mellett a nyeremények között szerepelt maga a Nagy Ő és egy párizsi út, ahová Zoli magángépe repítette a párt.

Bár jól érezték magukat együtt, a szerelem városa sem volt elég romantikus ahhoz, hogy Jákob Zoli beadja a derekát és megcsókolja a lányt. Ez idő alatt Vivien, a szépségverseny különdíjasa is megkapta nyereményét, ami inkább volt átok, mint áldás. Ugyanis a Turai Kastély egyik meseszép szobájába lépve megpillantotta azt az embert, aki miatt minden megváltozott.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!