Bulvár-celeb

2 órája

Ez a nem semmi: 200 milliós verdákkal pózolt feleségével Gáspár Laci

Az énekes semmilyen téren nem veti meg a luxust, sőt! Nemrég a rajongóitól kérdezte meg, két csodaautó közül melyiket válassza.

MW

Gáspár Laci nem veti meg a luxust

Forrás: Bors

Fotó: Végh István

Gáspár Laci mindig is odavolt a keréken guruló fényűzésért, azaz az autókért, amiknek nemcsak a teljesítménye, hanem az ára is épp ésszel szinte felfoghatatlan. Korábban egy 90 milliós Lamborghinivel járt, de itt nem áll meg a népszerű énekes...

Határ a csillagos ég

Míg az ország az árvízi esményekre figyel, homokzsákokat pakolnak a károk mérséklésére, amit ez a történelmi áradás okozhat, addig Gáspár Laci sem tétlenkedik. Autókereskedésben járt ugyanis, és az új csodát, úgy érezte, mindenképpen meg kell osztania követőivel. Laci a fotón nem is egy, hanem rögtön két új Lamborghini Revuelto mellett pózol feleségével: az egyik kék, a másik pedig narancssárga. Az autók egyenként több mint 180 millió forintba kerülnek. 

Bár a Megasztár egykori felfedezettje sosem csinált titkot abból, hogy imádja ezeket a felső kategóriás luxusautókat, de ez már egy egészen más szint. A luxusjárgányokról – és persze, Gáspár Laciékról – készült fotó, ide kattintva nézhető meg. 

Laci szereti a jólétet, az óráit sem a kínai piacról szerzi be. Hogy milyen ketyegőkkel járkál, kiderül a Ripost cikkéből.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!