Röplabda

2024.04.05. 07:00

A Szolnokot fogadja a felsőházban a Röpke

A HÉP-KRC Röpke remekül szerepel ebben a szezonban a női NB II-ben, hiszen a felősházba bejutva egyelőre nem találtak legyőzőre. Erki Milán együttese hazai pályán, a Szolnok ellen folytathatja jó sorozatát szombaton.

Nyitray András

A Röpke gyakorlatilag tarolt eddig a felősházi rájátszásban, hiszen minden mérkőzését megnyerte a gárda. Sorrendben a KRE SC, a Szolnok, a HVSE, a TRSE és a Jászberény, majd ismét a KRS SE sem bírt a kecskemétiekkel, ráadásul a 6 győzelem során mindösszesen négy szettet nem tudott megnyerni. Az első körben tehát minden ellenfelét megverte a Röpke, mely 18 pontjával, 6 pontos előnnyel vezet 4 körrel a vége előtt a 2. helyen álló TRSE előtt. Innen már a kötelező sikerek is elegendőek a csoport megnyeréséhez. Az újabb lépést szombaton 17 órakor a Szolnok ellen tehetik meg hazai pályán a kecskemétiek, a helyszín a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola csarnoka lesz. 

HÉP-KRC-Röpke, röplabda, mérkőzés
Fazekas Lara Fanni
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában