Kézilabda

2023.10.14. 10:19

Győzelemmel vonulna el pihenőre a KNKSE

A soron következő bajnoki hétvége után három hét szünet következik az NB II.-es versenysorozatban, így a kecskeméti kézilabdás lányoknak nem lehet más céljuk, mint a Rákosmente ellen otthon tartani a két pontot a G-csoport 6. fordulójában. 

Nyitray András

Izgalmas összecsapásra számíthatnak, akik szombaton 15 órára kilátogatnak a Messzi István Sportcsarnokba

Fotó: Bús Csaba

A Rákosmente évek óta masszív, eredményes kézilabdát játszik, összeszokott, erős csapat benyomását kelti. Nem véletlen, hogy a tabellán is a mezőny első feléhez tartozik, két győzelem és két döntetlen mellett csupán egyszer kapott ki, a listavezető ENUSÉ-tól (27–36). A KNKSE minden bizonnyal folytatná remek szériáját, hiszen Bíró-Kisjuhász Petra együttese a Vecsés és a Zugló elleni hazai győzelmet követően idegenben is négy pontot gyűjtött, előbb a Malév, majd a Ceglédi Kék Cápák otthonában. A KNKSE négy győzelmet és egy vereséget számlál, eddig 8 egységet szerzett a pontvadászatban és a tabella 2. helyén áll, míg soros ellenfele, a Rákosmente a fenti mérleggel, hat szerzett ponttal jelenleg a 4. pozícióban van. Újfent izgalmas összecsapásra számíthatnak, akik szombaton 15 órára kilátogatnak a Messzi István Sportcsarnokba, ahol nem számít a hazai trénere könnyű meccsre. 

– Jó formában vagyunk, a héten arra törekedtünk, hogy ezt megőrizzük. Nagyon készülünk, mert ahogy korábban már sokszor hangsúlyoztam, nincs könnyű meccsünk, a Rákosmente ellen pláne nem lesz könnyű dolgunk. Újabb győzelemmel szeretnénk zárni a bajnokságnak ezt a periódusát. Ha motiváltan és kellően élesen játszunk szombaton, akkor jó esélyünk lesz a diadalra – mondta a találkozó kapcsán Bíró-Kisjuhász Petra, a Kecskeméti NKSE vezetőedzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában