Kecskemét

2024.04.24. 11:33

Lányok napja lesz a Neumann János Egyetemen

Lézer a szépségiparban, robotok és telefonos appok születése – csütörtökön a Lányok napja erről szól majd a Neumann János Egyetemen.

Orosz Fanni Flóra

Szeretne többet megtudni az ipari (és nem csak ipari) robotokról? Érdekli, hogy mi köze a lézernek a szépségiparhoz? Megismerné, hogyan születnek a kedvenc telefonos applikációi? Akkor a Neumann János Egyetem csütörtöki Lányok napja című programja biztosan érdekes lesz. 9 órától kerekasztalbeszélgetésekkel és izgalmas programokkal várják az érdeklődőket. Ha nyitott a modern technológiákra, tetszenek a mai járművek, ha érdekesnek tűnnek az informatikai vívmányok, innovációk, akkor az idei Lányok napján mindezekbe betekintést lehet nyerni egy kellemes délelőtti program keretében. 

Neumann János Egyetem, szépségipa, robot
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Program: 

  • 9.00-9.15 - Érkezés, Köszöntő 
  • 9.15-10.30 - Kerekasztal beszélgetés női oktatóinkkal, jelenlegi és volt hallgatóinkkal, sikeres nőkkel az ipari szektorból. 
    • 10.45-12.00 Látogatás az egyetemi kulisszák mögé… 
    • 12.00-12.30 Szendvicsebéd 

Az eseményen a következő szakmákkal lehet megismerkedni: adattudós/data scientist, agrármérnök, fizikus, gépészmérnök, informatikus, közlekedésmérnök, kutató, logisztikai mérnök, matematikus, mechatronikai mérnök, mérnök-informatikus, programozó. 

A programot 14 éven felettieknek javasolják, a részvétel ingyenes. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában