Környezetvédelem

2024.04.24. 16:09

Tataházán ismét megrendezték a Kék Bolygó vetélkedőt – galériával

Szerdán délután 10 általános iskola 3-4. osztályos tanulóinak a részvételével környezetvédelmi vetélkedőt tartottak a bácskai település faluházában.

Juhász Jenő

Közel kettő évtizedes hagyománynak számít, hogy a Bácskai Általános Iskola Tataházi Tagintézménye évente egy alkalommal, egy jó hangulatú közös délutánra invitálja a környékbeli kisebb általános iskolákat. 

vetélkedő, Kék Bolygó, környezetvédelem
Tataházán ismét megrendezték a Kék Bolygó vetélkedőt
Fotó: Juhász Jenő

Az idei rendezvényen Bánóczki Edit tagintézményvezető köszöntötte a jelenlévőket és köszönetét fejezte ki a támogatásokért. Így többek között a bajai tankerületnek, helyi önkormányzatnak, pedagógus kollégáknak és a szülői munkaközösségnek.

Sárosi Magdolna, a Bajai Tankerületi Központ igazgatója a környezettudatosságra hívta fel a diákok figyelmét a megnyitó beszédében, majd ezt követően Czeglédi Erika versenyszervező irányításával az iskolák képviseletében megjelent csapatoknak 10 feladatot kellett megoldani, amit a pedagógusokból álló szakmai zsűri értékelt.

A verseny résztvevői emléklapokat és értékes ajándékokat, a dobogós helyen végzetteket pedig még okleveleket is kaptak. A szervezők a verseny szünetében szendviccsel és meleg teával kedveskedtek a gyerekeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában