Elismerések

2024.04.26. 18:30

Szakmailag kiemelkedő munkatársait díjazta a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ünnepi állománygyűlést és nyílt napot tartott Szent György – a rendőrség védőszentje – napja alkalmából a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az állománygyűlésen a főkapitányság kiemelkedő munkát végző dolgozói elismerésben részesültek.

Tapodi Kálmán

Dr. Balogh János altábornagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője négy rendőrt soron kívül előléptetett és további két főt jutalomban részesített. 

nyílt nap, rendőrség, díjak
Szakmailag kiemelkedő munkatársait díjazta a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság
Forrás: police.hu

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetése a szakmailag legkiemelkedőbb munkát végző munkatársakat évente elismerésben részesíti hat különböző kategóriában. A díjazottak díszoklevél és pénzjutalom elismerésben részesültek:

  • az év bűnügyi szakembere: Dragon Matild zászlós, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság, Vizsgálati Osztály vizsgálója,
  • az év rendészeti szakembere: Borsi Sándor törzszászlós, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság, Rendészeti Osztály, Szabálysértési Előkészítő Csoport csoportparancsnoka,
  • az év határrendésze: Vinnai Zsolt, tőrzsőrmester, a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség, Határrendészeti Osztály, kiemelt főhatárrendésze,
  • az év junior rendőre címet: Varga Dorottya őrmester, a Kalocsai Rendőrkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztály járőrvezetője,
  • az év háttértámogatója: Nagy Miklós alezredes, az Ellenőrzési Szolgálat, Szakmai Ellenőrzési Alosztály kiemelt főellenőre,
  • az év munkatársa: Bereczki Anna rendvédelmi igazgatási alkalmazott, a Kecskeméti Rendőrkapitányság, ügykezelője.

A főkapitányság huszonnyolc munkatársa, a szakterületén nyújtott kiemelkedő tevékenységéért főkapitányi elismerésben és jutalomban részesült.

Az Országos Magyar Vadászkamara Bács-Kiskun vármegyei Területi Szervezete a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal való szoros együttműködésre tekintettel elismerésmerésben és jutalomban részesített további nyolc rendőrt. Magyarország Belügyminisztere 30 év szolgálat után Szolgálati jelet adományozott hat főnek. Hárman a Belügyi Szervnél foglalkoztatási jogviszonyban töltött évek után részesültek elismerésben.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője a rendőrség állományában hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréséül és születésnapja alkalmából jutalomban részesített másik hét személyt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában