Bács-Kiskun

2024.02.19. 10:46

Vadcsapdába szorult kutyához és villanyoszlopnak ütközött autóhoz siettek a tűzoltók

Vasárnap a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

A katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos bejelentés érkezett.

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az erdő szélén kihelyezett vadcsapdába szorult egy kutya vasárnap délelőtt, Tabdi külterületén. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók kiszabadították a kutyát, majd átadták a gazdájának – közölte a katasztrófavédelem.

Egy lakatlan épületben avar, gaz égett vasárnap kora délután Jánoshalmán, a Majoros utcában. Meghallgatható személy nem tartózkodott a helyszínen. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották.

Egy családi ház kéményében a lerakódott korom izzott vasárnap kora este Szabadszálláson, a Nádasdy utcában. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a kéményből az éghető anyagot eltávolították, a kéményseprőt értesítették.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó hétfőn hajnalban Kiskunfélegyházán, a Szegedi úton. Az ütközés következtében az oszlop eltört. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, és biztosították a helyszínt az áramszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig. A balesetben senki sem sérült meg.

Vasárnap két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában