Katasztrófavédelem

2024.02.02. 10:13

Árokba borult autók adtak munkát a tűzoltóknak Bács-Kiskunban

Csütörtökön a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Letért az úttestről és az árokban az oldalára borult egy személygépjármű csütörtökön kora reggel az 5411-es úton, Kiskunmajsa térségében. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították. A balesetben senki sem sérült meg – írja a katasztrófavédelem.

A tetejére borult egy személyautó csütörtökön délelőtt Dunatetétlen határában, az 53-as főút mellett lévő vizes árokban. A solti hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben a jármű vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Egy személygépkocsi félig árokba csúszott csütörtökön délután Kecelen, a Mozgó utcában. A keceli önkormányzati tűzoltók a járművet drótkötél segítségével kihúzták az árokból. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, egy esetben kérték a segítségüket kidőlt fa eltávolításához és egy esetben lakásba történő behatoláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában