kézilabda

2019.08.15. 10:46

A nőknél kilenc csapat szerepel a megyei felnőttbajnokságban

Augusztus 11-én lezárult a nevezési határidő a Bács-Kiskun megyei felnőtt­bajnokságokra. A beérkezett nevezések alapján a 2019/2020-as szezonban a női bajnokságban kilenc, míg a férfiaknál tizenegy csapat szerepel majd.

Borbély Károly

Forrás: shutterstock.com

A nőknél volt kisebb a mozgás: a tavaly feljutó Kecskeméti NKSE helyére a Kiskunhalasi UKSC csapata érkezett, így egy év szünet után ismét van halasi gárda a mezőnyben. A Bácsbokod nem vállalta az indulást, így kilenc csapat vághat majd neki a szeptember 22-i hétvégén induló pontvadászatnak.

A férfiaknál a Bácsalmási PVSE eggyel magasabb osztályban folytatja a küzdelmeket, helyükre az NB II.-től búcsúzó Kiskunhalasi UKSC érkezett. Nem vállalta az NB II.-es indulást a Kiskunfélegyházi HTK, így ők is a megyei bajnokságban szerepelnek, új csapatként pedig a kalocsai Gézengúz UKC csatlakozik a mezőnyhöz. A férfibajnokság a szeptember 15-i hétvégén rajtol majd.

A benevezett csapatok

Férfiak: D-V SE Csávoly, Félegyházi KSC, Gézengúz UKC, Kecel KC, Kecskeméti FS DSE I., Kecskeméti FS DSE II., Kiskunfélegyházi HTK, Kiskunhalas UKSC, Soltvadkerti TE, Tiszaalpári SE, Tiszakécske VSE.

Nők: Kalocsai KC, Kiskőrösi NKSZSE, Kiskunhalas UKSC, Kiskunmajsai KC, Miklós KC, Mizse KC, Nemesnádudvari NKSZE, Soltvadkerti TE, Tiszakécske VSE.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!