Voks 24

2024.06.07. 21:21

Menczer Tamás: az "egymillió találkozás napja" lesz a szombati (videó)

A szombati lesz az "Egymillió Találkozás Napja", amikor 50 ezer aktivista, és a kormánypárt politikusai egymillió embert keresnek fel a vasárnapi győzelem érdekében - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

MW

Forrás: Facebook/Menczer Tamás oldala

 Mindenki a saját településén, illetve régiójában végzi a munkáját - közölte, hozzátéve: ő maga pedig egyfajta "száguldó riporterként" lesz ott sok helyen, és be is számol az eseményekről. 

"Megmutatjuk az erőnket, vasárnap pedig mindannyian elmegyünk szavazni, és megvédjük a hazánkat, mert sokkal erősebbek vagyunk, mint a háborúpártiak"

 - fogalmazott. 

Kijelentette: korábban nem volt még ilyen létfontosságú választás, mint amilyen előtt most állunk, tekintettel arra, hogy több mint két év alatt egy lokális háborúból világháborús, atomháborús vészhelyzetet csináltak a háborúpártiak. 

Menczer Tamás megismételte a Fidesz-KDNP álláspontját, amely szerint azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség és - fogalmazott - 

békepárti képviselők kellenek Brüsszelbe, mert a mostaniak "nem hajlandóak belátni tévedésüket". 

A kommunikációs igazgató arról is beszélt, hogy egyedül Orbán Viktor képes Magyarország békéjét megvédeni, a kormányfőt válságálló miniszterelnöknek nevezte, aki a bevándorlási válság, a koronavírus-járvány, a szankciók és az energiaválság idején is megvédte az országot. 

"Orbán Viktor most is meg tudja védeni Magyarország békéjét, ha az emberek ott állnak mellette. Ha vasárnap mindannyian elmegyünk szavazni, akkor győzünk, és a győzelem, az mindig jól állt nekünk" - hangoztatta Menczer Tamás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában