Ultrabalaton

2024.05.04. 14:45

Kazai István újra teljesítette az Ultrabalatont

Ezen a hétvégén rendezték meg a 18. Ultrabalatont. A versenyen férfi egyéniben elindult a kecskeméti Kazai István is, aki 24 óra 43 perc 22 másodperc alatt teljesítette a 211 kilométeres távot.

Vincze Miklós

Pénteken reggel hét órakor, a balatonfüredi Tihanyi útról indult el a férfi egyéni ultrafutók mezőnye, hogy körbefussa a Balatont, a kecskeméti Kazai István is ott volt a versenyzők között, akik le akarták győzni a 211 kilométeres távot. Kazai Istvánnak, akinek az elképesztő táv teljesítése közben még arra is maradt energiája, hogy a verseny közben a közösségi média segítségével élő bejelentkezéssel tájékoztassa, nyugtassa, lelkesítse az őt buzdító barátokat, családtagokat, szurkolókat, sikerült teljesítenie a célkitűzését, 24 óra 43 perc 22 másodperc alatt beért a célba. Ezzel az időeredménnyel az abszolút kategóriában a 44., a férfi egyéni indulók kategóriájába a 38. helyen végzett.

futás, sport, ultrabalaton
Kazai István futás közben.
Fotó: IUSTITIA Egyesület

 

Címkék#futás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában