Összejövetel

1 órája

Újra találkoztak a versbarátok Kecskeméten

Van igény a Verselők találkozóira. Kecskeméten az új irodalmi körhöz a második összejövetelén már sok új versbarát is csatlakozott.

Sebestyén Hajnalka

A napokban megtartott irodalmi körben két témával foglalkoztak az Otthon Kávézó teázó részén. A nagyobb hangsúlyt Vámos Tibor fiatal költő munkássága kapta, akivel Kökény Éva költőnő beszélgetett.

Verselők Irodalmi Kör, Papp Ferenc, a Verselők irodalmi kör vezetője, Kökény Éva költőnő és Vámos Tibor fiatal költő, Kecskemét
A képen balról-jobbra: Papp Ferenc, a Verselők irodalmi kör vezetője, Kökény Éva költőnő és Vámos Tibor fiatal költő a Verselők Irodalmi Kör legutóbbi találkozóján
Fotó: Beküldött fotó

Papp Ferenc, a Verselők irodalmi kör vezetője visszatekintve összegezte a minap a találkozót. – Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan jó híre ment a Verselőknek. Több új résztvevőnk is volt. Már most szervezés alatt áll a novemberi találkozó, melynek központi témája a kecskeméti Buda Ferenc Kossuth-díjas költő születésnapja és munkássága lesz, valamint Radnóti Miklós versei. Nagyon várjuk már november 17-én az újabb irodalmi délutánt, mely továbbra is nyitott mindenki előtt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!