Szalonest

2 órája

Csombor Teréz színművész vidám történeteket mesélt életéről – galériával

Kecskeméten a Szalonest sorozat csütörtöki nyitó programjának két fő vonulata volt. Egyrészt a neves kecskeméti színművésznő, Csombor Teréz mesélt életéről, másrészt a közönség közelebbről is betekintést kapott Havasi Kitti festőnő munkásságába.

Sebestyén Hajnalka

Az Itt vagyunk, Támogatunk Egyesület és a Spaletta Étterem kulturális rendezvénysorozata évek óta sikerrel fut. Az őszi folytatásban, a Szalonest nyitó programjának két kiemelt vendége volt: Csombor Teréz színművész és Havasi Kitti festőnő. 

Csombor Teréz, Kecskemét, Szalonest,
Csombor Teréz vidám műsort adott
Fotó: Sebestyén Hajnalka

Havasi Kitt alkotásait is láthatta a közönség

Steiner Ágnes, az egyesület elnökének köszöntőjét követően a Szalonestet Dr. Mák Kornél, a Bács-Kiskun Vármegye Közgyűlésének alelnöke nyitotta meg. Ezt követően Bella Rózsa tanár, grafikusművész, a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetés tulajdonosa mutatta be az est alkotóművészét, Havasi Kittit. Felidézte a kerekegyházi fiatal alkotó életét, és betekintést adott a munkásságáról. 

Csombor Teréz vidám műsort adott

A Szalonest másik kiemelt vendége volt Csombor Teréz színművésznő, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház örökös tagja, Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetés tulajdonosa. Az ismert színművésznő, a mindig vidám primadonna ezúttal is sok mosolyt csalt a közönség arcára élettörténeteivel. A műsorban közreműködött Németh Zsolt gitárművész.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!