Tárlat

2024.08.22. 16:45

Alkotótábor Ordason: idén tizenegy településről érkeztek művészek

Tizennyolc résztvevővel tartották az idei Ordasi Képzőművészeti Alkotótábort.

Zsiga Ferenc

Az elkészült műveket minden évben közös tárlaton mutatják be a résztvevők. A kiállítás megnyitója Ordas község hagyományai szerint az augusztus végi falunap fontos mozzanata. Idén augusztus 24-én, 11:45-kor lesz a tárlatnyitó az ordasi faluházban. 

alkotótábor, művész, kiállítás
Tizennyolc résztvevővel tartották az idei Ordasi Képzőművészeti Alkotótábort
Forrás: Beküldött fotó

Ahogyan más években, úgy a református és a katolikus egyházközösség idén is szálláshelyek biztosításával segítette a tábor megszervezését. A tábor huszonegy éve, civil kezdeményezésből jött létre, azóta is így működik. Annak megszervezését az önkormányzat és sok helyi lakos támogatja, akár ételfelajánlás, akár szállásbiztosítás formájában.

Az idei Ordasi Képzőművészeti Alkotótábor résztvevői: Mindszentiné Kun Mandula (Kiskunfélegyháza), Hubert László (Dusnok), Lőrincz Gergely (Baja), Ádám Péter (Baja), Bolyki Lajos (Visegrád), Egervári Endre (Üröm), Olejnyik Ágnes (Budapest), Hárs Kati (Budapest), Kovács Gergelyné Dudás Magdi (Pécs), Kiss István (Kalocsa), Mester Krisztián (Kalocsa), Balogh József (Izsák), Varga Sára (Kunfehértó), Viczay Lajos (Kalocsa), dr. Vadász Mária (Kalocsa), Köhler Péter (Ordas), Vlcskó János (Ordas), Zsigmond Enikő (Ordas).

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában