Gyászhír

5 órája

Gyászol a teátrum: elhunyt Mészár Zsuzsa, a Kecskeméti Katona József Színház munkatársa

A közösségi oldalán osztotta meg a gyászhírt a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Mészár Zsuzsa néhány éve ment nyugdíjba, de az utolsó pillanatig segítette a teátrum munkáját.

Horváth Péter

„Mély megrendüléssel fogadtuk a hírt, hogy újabb nagyszerű kollégánk távozott közülünk. Mészár Zsuzsa évtizedeken keresztül gazdagította a kecskeméti színház azon munkatársainak sorát, akik a színház működésének minden mozzanatát, az épület minden szegletét magukénak tudhatták, és sajnos egyre kevesebben vannak már köztünk” – írta színház.

Mészár Zsuzsa, gyászhír, színház, Kecskemét
Elhunyt Mészár Zsuzsa, a kecskeméti színház munkatársa
Fotó: Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 

A bejegyzésben kitérnek arra is, hogy volt kollégájuk szorgalmas, pontos és alázatos volt a munkában, igazi harcos a betegségben. „Augusztusban, az évadnyitó társulati ülésen köszöntöttük kerek születésnapja alkalmából. A tőle megszokott fürgeséggel és széles mosollyal vette át a virágcsokrot, és hálás tekintettel köszönte a neki szóló tapsot. Mindössze néhány éve megkezdett nyugdíja mellett az utolsó pillanatig segítette munkájával a társulat működését” – olvasható a teátrum gyászhírében.

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház művészei és munkatársai szomorúan és túlságosan korán búcsúznak tőled, Zsuzsa! Nyugodj békében” – zárta a búcsú sorait a színház.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában