Országos Könyvtári Napok

3 órája

Szombatig tart a megbocsátás hete a félegyházi könyvtárban

Szombatig a késedelmi díjak elengedése mellett vihetik vissza a kikölcsönzött könyveket az olvasók a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtárba.

Vajda Piroska

A félegyházi intézmény is csatlakozott az Országos Könyvtári Napok programsorozathoz, melynek során az héten változatos programokkal várják a félegyháziakat. Ennek a programnak a része a Megbocsátás hete is, így október 5-ig a késedelmes olvasóknak elengedik régi tartozásaikat, vagyis büntetés nélkül vihetik vissza a lejárt könyveket. Ugyanakkor kedvezményes beiratkozási lehetőség is várja az érdeklődőket.  

Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár
A Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár
Fotó: Beküldött fotó

Az Országos Könyvtári Napok keretében október 5-én, szombaton 9 órakor adják át az Év Olvasója Díjakat, illetve a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület és a városi könyvtár által kiírt Móra illusztrációs pályázat díjait is. A díjátadó után, 11 órakor A Léghajó Meseszínház A világgá ment erdő című mesejátékát nézhetik meg a gyerekek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában