Fuss, hogy lélegezz!

2 órája

Jótékonysági futással támogatták a kecskeméti gyerekosztályt – galériával, videóval

Kecskeméten, a Benkó Zoltán Szabadidőközpont Tó hotel felőli részén tartották meg péntek délelőtt a Fuss, hogy lélegezz! elnevezésű eseményt. A Kecskeméti Gyermekosztályért Alapítvány a jótékonysági futást családi nappal kötötte össze.

Sebestyén Hajnalka

A szabadidőközpontban harmadik alkalommal hívták életre a Fuss, hogy lélegezz! eseményt, melynek célja ebben az évben is a kórházi osztály eszközfejlesztése volt. Bár péntek délelőtt lévén a közönség nem volt nagyszámú, ennek ellenére a jótékonysági futás jó hangulatban zajlott le. Két távból választhattak a futók: 1 és 2 kilométer. A gyerekek a rövidebbet, a felnőttek zömében a hosszabbat választották. 

Fuss, hogy lélegezz!, futás, Kecskemét, jótékonyág,
A kórházat támogatták a Fuss, hogy lélegezz! eseményen
Fotó: Bús Csaba

A jótékonysági rendezvény egyben egy családi program is volt. Arcfestés, légvár, tökkel kapcsolatos kézműves foglalkozások várták a gyerekeket, valamint a Ciróka Bábszínház és a Leskowsky hangszergyűjtemény is színes műsorral készült. A felnőtteket pedig Juhász Adrienn operett dallamokkal és DJ Pénzes szórakoztatta. 

Mindezek mellett az Ölelő Kéz Alapítvány jóvoltából egészségügyi szűréseken is részt vehettek a kilátogatók. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában