Önkormányzat

3 órája

Dr. Bari Bernadett: Baja vagyona csökkent

A jogszabályoknak megfelelően október 8-án lezárult az önkormányzat átadás-átvétele a korábbi városvezetéssel. Dr. Bari Bernadett polgármester közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy a mostanáig megismert adatok alapján a város vagyona csökkent.

Márton Anna

Baja polgármestere először megköszönte a polgármesteri hivatal dolgozóinak segítő munkáját és Nyirati Klára, korábbi polgármester közreműködését az átadás során.

Dr. Bari Bernadett, vagyon, önkormányzat
Dr. Bari Bernadett polgármester arról tájékoztatott, hogy a mostanáig megismert adatok alapján a város vagyona csökkent
Forrás: Dr. Bari Bernadett Facebook-oldala

Mint bejegyzésében írja, a mostanáig megismert adatok alapján megállapítható, hogy a város vagyona csökkent. – Ezért most részletesen át kell tekintenünk, mit jelentenek pontosan ezek a számok, hogy valós pénzügyi-gazdasági helyzetre alapozva hozhassunk felelős döntéseket. Kötelességemnek érzem tájékoztatni Önöket arról, hogy milyen állapotban vesszük át a település irányítását, ezért az anyagi helyzet felülvizsgálatát követően részletes tájékoztatást fogok nyújtani az eredményekről és a levont következtetésekről. Fontos, hogy mindannyian tisztán lássunk, hiszen csak így hozhatunk felelős döntéseket városunk érdekében. Köszönöm mindenkinek a bizalmat és támogatást! Hajrá Baja!" –  olvasható dr. Bari Bernadett bejegyzésében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában