Alapítványi bál

2 órája

Szebbé varázsolják a kalocsai gyerekek karácsonyát a bál bevételéből – galériával

Október 18-án, péntek este 13. alkalommal nyitotta meg kapuit a Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány bálja, melynek célja, hogy szebbé varázsolják a gyermekek karácsonyát.

Zsiga Ferenc

A nevelési év egyik legkiemelkedőbb eseménye a több mint tízéves hagyománnyal bíró alapítványi bál, amely nemcsak a felhőtlen szórakozásnak ad teret, hanem a jótékonyságnak is, ugyanis a befolyt összegből a bölcsődés és óvodás gyermekek karácsonyát varázsolják szebbé. A rock and roll örök, és mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány által meghirdetett jótékonysági bálnak ez adta a tematikáját, amely kiválóan megalapozta a nagyszabású esemény alaphangulatát. 

Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány, Kalocsa, bál,
13 alkalommal rendezték meg a Kalocsa Város Óvodáiért Alapítvány bálját
Fotó: Zsiga Ferenc

A Kék Duna Vendéglőben 19 órakor Temesváriné Bánfalvi Tímea, az alapítvány elnöke köszöntötte elsőként a bálozókat, majd Szabóné Juhász Ildikó, Kalocsa Város Óvodájának és Bölcsődéjének intézményvezetője üdvözölte azokat, akik jelenlétükkel támogatták az est célkitűzését.

A több mint tízéves hagyománnyal bíró, bevételben és hangulatban is mindig nagy sikernek örvendő bál a köszöntőket követően vacsorával folytatódott, majd a roskadozásig megtelt asztalokon pihenő tombolatárgyak kiosztása következett. Az éjszakába nyúló bálra a koronát a vidám, zenés meglepetésműsor tette fel, amely az est tematikájához igazodva, a rock and roll jegyében zajlott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában