Véh László

2024.09.02. 11:42

A váratlan lemondás után közösségi oldalán köszönt el a tompai polgármester

Augusztus 23-án jelentették be a tompai városházán a képviselőknek, hogy benyújtotta lemondását Véh László polgármester. A távozó városvezető – aki lemondott a következő önkormányzati ciklusra szóló megválasztott polgármesteri mandátumáról is – közösségi oldalán rövid, személyes hangvételű levélben köszönt el és mondott köszönetet mindazoknak, akik segítették a munkájában.

Pozsgai Ákos

– A tegnapi nappal véget ért egy történet. 12 év tele kihívásokkal, megoldandó feladatokkal, nagyszerű emberekkel, szebbnél szebb élményekkel, eseményekkel és eredményekkel, amelyekre nagyon büszke vagyok – kezdte búcsúlevelét Véh László távozó polgármester, aki megköszönte a közös munkát Bányai Gábor kormánybiztosnak, Rideg Lászlónak, a Bács-Kiskun Vármegyei Közgyűlés elnökének, a Bács-Kiskun Vármegyei Önkormányzat és a Megyei Fejlesztési Ügynökség munkatársainak, polgármestereknek.

Véh László, lemondás, polgármester
Közösségi oldalán búcsúzott Véh László, Tompa polgármestere
Fotó: Pozsgai Ákos / archív-felvétel

Külön köszönetét fejezte ki Gubics Lajos alpolgármesternek, a tompai képviselő-testület és a bizottságok tagjainak, a városháza és az önkormányzati intézmény összes munkatársának, a tompai civil szervezeteknek és minden jószándékú embernek, hogy együtt tudtak dolgozni a településért.

– Azoktól, akiket valamivel megbántottam, elnézést kérek, akiknek örömet okoztam, remélem, jó szívvel gondolnak majd rám. Köszönöm a családomnak és barátaimnak, hogy végig mellettem álltak, biztattak, bátorítottak, ha kellett vigasztaltak – írta közösségi oldalán megjelentetett közleményében a távozó polgármester, aki nem részletezte váratlan lemondásának okait.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában