Baja

2024.09.01. 15:31

Felejthetetlen élményekkel gazdagodtak a Sugovicás diákok

Vidáman teltek augusztus utolsó napjai a bajai Sugovicás diákok egy csoportja számára. Felejthetetlen élményekkel felvértezve tértek haza a népszerű Erzsébet-táborból.

Rab Rita

Óberiné Brecska Beáta taborszervező, a csoport vezetője összegezte az elmúlt napokat. 

Erzsébet-tábor, Baja, gyerekek
 
Fotó: Rab Rita

– Iskolánkból 25 diák és 3 kísérő utazott a Zánkai Erzsébet-táborba augusztus utolsó napjaiban, ahol egy csodálatos hetet tölthettünk együtt több száz táborozóval. Ami mögöttünk van: 5 nap, 5 éjszaka és megszámlálhatatlan, életre szóló közös élmény. Már vasárnap este megtudtuk, hogy a bézs altábor népes csapatát fogjuk erősíteni, melynek összetartó erejét a közös reggeli tornák, esti bulik és egy fantasztikus induló is alkotta, amit a Reptér című retró sláger dallamára énekeltünk: „Bézsek! Lobog a szélben a zászlónk! Miénk a legjobb altábor! Örökre bézs lesz minden szív! Bézsek!” Állíthatom, hogy szívünk tényleg örökké bézsen fog dobogni. Köszönjük a közös hetet! Aminek tiszta szívből örülünk, hogy a csoportból többen jelezték, alig várják, hogy visszatérjenek – tette hozzá a csoportvezető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában