Petőfi Sándor Könyvtár

2 órája

Kezdődik a megbocsátás hete Kiskőrösön

Szeptember 30-án kezdődik a megbocsátás hete Kiskőrösön.

Barta Zsolt

No nem arról van szó, hogy valakik főben járó bűnöket követtek volna el, mindössze csúsztak vagy elfeledkeztek arról, hogy a kölcsönzött könyveket visszavigyék a könyvtárba. A jövő héten büntetés nélkül ezt megtehetik.

megbocsátás hete, Petőfi Sándor könyvtár, Országos Könyvtári napok
Kezdődik a megbocsátás hete Kiskőrösön
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A megbocsátás napjai egybe esnek az Országos Könyvtári Napokkal, ennek keretében a kiskőrösi Petőfi Sándor Könyvtár különböző programokra várja az érdeklődőket. Hétfőn 16.30-tól Játék, amit nagyon szerettem címmel nyílik játékkiállítás a könyvtár emeletén. 

Szerdán kvízjátékra várják a felnőtteket. Majd 15.30-kor, 16.30-kor, 17.30-kor Víz, víz, tiszta víz címmel meséket hallgathatnak meg a gyerekek.

Csütörtökön Gévai Csilla tart előadást 11 órakor a zsinagógában A négy elem titkai: tűz-víz-levegő-föld címmel a gyerekeknek. Majd 17 órakor ugyancsak Gévai Csilla A kütyü visszavág – a digitális világ alternatívái címmel tart interaktív előadás lesz felnőtteknek a zsinagógában. Majd jövő pénteken Szabadtéri játékok címmel a könyvtár előtt rendeznek foglalkozást délelőtt a gyerekeknek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában