Kiskunfélegyháza

2024.09.13. 16:51

A rossz idő miatt változik a 25. Libafesztivál programja

A hirtelen beköszöntött hideg és esős időjárás miatt módosították a 25. Kiskunféleégyházi Libafesztivál szabadtéri programjait a szervezők. Van, ami elmarad és van, amit más helyszínen tartanak meg. A változásokról az alábbiakban számolunk be.

Vajda Piroska

2024. szeptember 13. (péntek)

libafesztivál, Kiskunfélegyháza,
A rossz idő miatt változik a 25. Libafesztivál programja
Fotó: Németh András Péter

– Szalóki Ági gyerekkoncert a Béke téri nagyszínpadról bekerül a művelődési központ színháztermébe és 17.30-kor kezdődik a 17 óra helyett.
–  Langaléta Garabonciások gólyalábas produkciója a Petőfi téren felállított Móra udvar mesekert rendezvénysátorban lesz megtartva 18.30-kor.
– A Szenes Iván Emlékkoncert és a Csík zenekar koncert az előre meghirdetett helyszíneken és időpontokban lesz megtartva.

2024. szeptember 14. (szombat)

A főzőverseny elindul annyi nevezővel, amennyi vállalja a megváltozott időjárás ellenére is a versenyen való részvételt. A rendkívüli időjárásra való tekintettel a versenyzőknek lehetőséget adnak a helyszíni, illetve az otthoni főzésre. Aki otthon főzi meg az ételét, annak 14 és 15 óra között be kell bevinnie kóstolásra az ételét a zsűri számára, a főzőverseny helyszínére. Aki a helyszínen szeretne főzni, azokat kérik, hogy 6-8 óra között érkezzenek  meg. Az eredményhirdetés várható időpontja 16 óra.

– Fitos Dezső Társulat műsora elmarad a Kossuth utcai Spar parkolóban felállított kisszínpadnál
– Bugaci Tanyaszínház műsora elmarad a Kossuth utcai Spar parkolóban felállított kisszínpadnál
– A városbejáró séta 10 órakor és 17 órakor is az időjárás függvényében valósul meg
– A X. Kunsági Néptánctalálkozó felvonulása elmarad, de a néptánctalálkozó 13.30-kor megtartják a művelődési központ színháztermében.
– Móra udvar mesekert rendezvénysátorban (Petőfi tér) minden program meg lesz tartva.
– A Dobronka cirkusz: Világszám előadása a művelődési központ színháztermében lesz megtartva 18 órai kezdettel.
– A Kaukázus Rézágyú koncert és a BAGOSSY BROTHERS COMPANY koncert megrendezésre kerül az előre meghirdetett helyszíneken és időpontokban.

Kísérő programok változása:

– Kádár Ferkó Fotószínháza bekerül az önkormányzat árkádok alá
– a Ludas Matyi futóverseny megrendezésre kerül az előre kijelölt helyen, eredményhirdetés a Kossuth utcai Spar Parkolóban felállított kisszínpadon lesz, várhatóan 12.30 órakor.
– a népi játékterek, amíg az időjárás engedi, igyekeznek nyitva tartani, de ha már nincs rá lehetőség, hogy folytassák a játékokat, akkor bezárnak.
– a kézművesek utcája és a kitelepült vendéglátó egységek, amíg az időjárás engedi, nyitva tartanak
– a Baromfitermék vásár az Integrál Zrt. pavilonjában a fesztivál ideje alatt nyitva lesz

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában