Kunszállás Községért Díj

2024.09.11. 16:41

Községi kitüntetéseket adtak át a Falvak Éjszakáján Kunszálláson – galériával

A Falvak Éjszakája rendezvény keretén belül ünnepi testületi ülésen adták át a helyi kitüntetéseket azoknak a személyeknek, akik munkájukkal hozzájárultak a település életének javításához.

Vajda Piroska

A helyi képviselő-testület Kunszállás Községért Díjat adományoztt az Arany Alkony Nyugdíjas Egyesületnek a falu közösségi életében nyújtott kiemelkedő szerepvállalásáért, az értékközvetítő tevékenységéért, az önzetlen és fáradhatatlan munkájáért, amellyel hozzájárul a generációk együttműködéséhez, továbbá a színvonalas előadásaiért, amellyel település nevét országszerte ismertté teszi. 

Községi kitüntetés, Kunszállás, Falvak Éjszakája,
Községi kitüntetéseket adtak át a Falvak Éjszakáján Kunszálláson
Fotó: Beküldött fotó

Kunszállás Községért Díjat kapott Babar Imréné Marika, a Mozgáskorlátozottak Bács-Kiskun Megyei Egyesületének Kunszállás-Fülöpjakabi Csoportjának vezetője a településen a sorstársakért érzett felelősségvállalásáért, a hátrányos helyzetben lévők felkarolásáért, az önzetlen fizikai, tárgyi és lelki segítségnyújtásáért, a 25 éven át tartó töretlen példamutató és értékközvetítő tevékenységéért.

A képviselő-testület elismerő oklevelet adományozott dr. Nánási Melinda részére elismerésül a kunszállási faluközösségért végezett kimagasló és lelkiismeretes szolgálatáért, a közvetlen, példaértékű és emberséges segítő szándékáért.

Az ünnepi testületi ülésen adták át a dr. Czabán Edit, képviselő asszony alapított, Pro Sanitate Díjat is, amelyet idén ketten vehettek át: Horváth Beatrix és Szikora Jenőné Gyöngyi az egészségügyi ellátás kiemelkedő színvonalának biztosításárért, segítéséért, szorgalmas munkájukért kapták az orvosi rendelőt és az udvarában álló platánfát ábrázoló kétoldalú bronz plasztikát.

Dr. Czabán Edit idén már nem indult az önkormányzati választásokon. Tizennégy éves képviselői munkásságának zárásaként Kunszállás Címert és a Kármel-hegyi templomot ábrázoló bronz plasztikát nyújtott át a település részére, amelyet Almási Roland Márk polgármester vett át – olvasható a település közösségi oldalán közzétett közleményben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában