Fejlesztés

2024.09.12. 07:00

Konyhát alakítanak ki a szeremlei Bóbita Óvodában

A Szeremlei Bóbita Napköziotthonos Óvoda és Szociális Szolgáltató pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz felhívásra. A projekt keretében 190 millió forintot nyert vissza nem térítendő európai uniós forrásból, egy korszerű főzőkonyha kialakítására.

Márton Anna

A fejlesztés során a főzőkonyha a működő óvoda régi épületrészében kerül kialakításra, ami jelenleg használaton kívül van. A beruházás keretében egy 250 ételadagos konyhát, valamint a szükséges egyéb helyiségeket is kialakítják. 

konyha, beruházás, top, szeremle
Konyha kialakítására 190 millió forintot nyert a Szeremlei Bóbita Napköziotthonos Óvoda és Szociális Szolgáltató 
Fotó: Beküldött fotó

A tervezett főzőkonyha az épület földszintjén helyezkedik majd el és bejárattal rendelkezik a gazdasági udvar felől. Közvetlenül kapcsolódik az iskolai és az óvodai étkezőhöz. 

A fejlesztés a konyha tárgyi eszközeinek modernizálását, a munkakörülmények javítását és az előállított ételek minőségi változását is elősegíti.  A fejlesztés várható befejezése, jövő év július 31. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában