Aszfaltozás

2024.09.05. 18:50

Három utcaszakasz újul meg Bácsalmáson

Régi álmuk valósul meg azoknak a polgároknak, akik a Kossuth utca déli részén, a Rózsa utcában és a Kosztolányi utca északi részén laknak Bácsalmáson.

Juhász Jenő

Szeptember első napjaiban elkezdődtek azok a kivitelezési munkák, melyek megvalósításához Bácsalmás Város Önkormányzata támogatást nyert egy sikeres pályázatnak köszönhetően. A Belterületi utak fejlesztése Bácsalmáson elnevezésű projekt keretében most 848 méter hosszan korszerűsítik az úthálózatot. A Kossuth utcában a Narancsik Pál utcától délre 430 folyóméteren, a Kosztolányi utcában a Szent István és a Kinizsi utca közötti szakaszon, míg a Rózsa utca a teljes hosszon újulnak meg a közlekedési utak.

aszfaltozás, Bácsalmás, útfelújítás
A Kosztolányi utcában már végeztek az aszfaltozással.
Fotó: Juhász Jenő

A Kosztolányi utcában már végeztek a kétrétegű aszfaltozással, még a a padkázási munkákat kell elvégezni. A Rózsa utcában is hozzáfogtak az aszfaltozáshoz. A tervezett utcaszakaszok felújításával előreláthatólag szeptember hónap folyamán végeznek a szakemberek.

aszfaltozás, Bácsalmás, útfelújítás
Aszfaltozás a Rózsa utcában
Fotó: Juhász Jenő

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában