Rendezvény

2024.08.27. 11:57

Pedagógusoknak tartottak szakmai napot Bácsalmáson – galériával

Kedden délelőtt mintegy száz pedagógus részvételével közös szakmai fórumot tartottak a Bácsalmási Kulturális Központ nagytermében.

Juhász Jenő

Elsőként Pálmai Zoltán, a Bácsalmási Körzeti Általános Iskola igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket. Majd elmondta, hogy a mai téma nagyon időszerű, hiszen a pedagógusok teljesítményértékelését a közelmúltban fogalmazták meg egy rendeletben és néhány nap múlva, szeptember elsejétől már alkalmazzák is. Köszönetét fejezte ki azoknak a segítőknek és támogatóknak, akik segítették a rendezvény létrejöttét.

szakmai fórum, pedagógus, tankerület
 Szakmai fórumot tartottak a Bácsalmási Kulturális Központ nagytermében
Fotó: Juhász Jenő

A Bajai Tankerületi Központ részéről dr. Kvalla Zsófia, míg a Nemzeti Pedagógus Kar Bács-Kiskun Vármegyei Szervezete részéről Arnold Adrien köszöntötte a meghívottakat. 

A tanácskozás témája a pedagógus teljesítményértékelés bevezetése, az egyéni teljesítménycélok megfogalmazása volt, melyről dr. Kozák András tanügyi igazgatási szakértő tartott előadást. A hasznos és kellemes délelőtt kérdésekkel és válaszokkal zárult.

A Nemzeti Pedagógus Kar Bács-Kiskun Vármegyei Szervezetének és a Bajai Tankerületi Központ közös szakmai fórumának a házigazdája a bácsalmási iskola volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában