Adománygyűjtés

2024.08.26. 15:07

Jótékonykodtak is az idei bajai Oncsa Fesztivál résztvevői

Közel ezren gyűltek össze a harmadik Oncsa Fesztiválon múlt pénteken, a Dömötör utcai játszótéren. Az esemény idén jótékonysági célt is szolgált, a tombola bevételét a Wirtz család és az Impulzus a Parasportért Alapítvány támogatására ajánlották fel.

Márton Anna

Mindenki azt főzhetett, amit akart, nem volt semmilyen megkötés. Babgulyás, pörkölt, halászlé főtt a bográcsokban, de volt, aki grillezett. A kicsiket körhinta, ugrálóvár várta. Két csillagász segítségével napkitöréseket lehetett szemügyre venni, a Holdat, a Szaturnuszt is meg lehetett nézni a domb tetején felállított távcsővel. Dj Josti fokozta a hangulatot, este érkezett Rostás Szabika is, megtelt a táncparkett.

Oncsa Fesztivál jótékonyság
Sok érdeklődőt vonzott az Oncsa Fesztivál
Fotó: Beküldött fotó

– Fél háromig megtörtént a bérelt asztalok kihelyezése, ezután már bárki hozhatott asztalokat, padokat. A tombolajegyek értékesítését is megkezdtük, nagyon nagy volt az érdeklődés, mivel sok és értékes felajánlásunk érkezett. A főzés 16 óra környékén kezdődött, bár a meleg miatt viszonylag kevés helyen éltek ezzel a lehetőséggel, inkább a büfék választékából csemegéztek a résztvevők. A tombolasorsolás 20 órakor kezdtük meg, sok elégedett mosolyt láttunk a nyertesek arcán – mondta hírportálunknak Willi Mónika társszervező.

Hajnalig táncoltak, szórakoztak a résztvevők. Jövőre már néhány változtatást is be szeretnének iktatni a szervezők. Szeretnének vetélkedőket szervezni családoknak, céges csapatoknak, több gyermekprogrammal várnák a kicsiket és élő zenével szeretnék fokozni a hangulatot.

Oncsa Fesztivál jótékonyság
Fotó: Beküldött fotó



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában