Soltvadkert

2024.08.29. 13:49

A Frittmann családé Magyarország egyik legszebb szőlőbirtoka

Idén Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka Nagybirtok kategóriában a Kunsági borvidék Soltvadkerti Hegyközségéből a Frittmann Borászat lett.

Barta Zsolt

A Bor és Piac szaklap a MATE Budai Campusán megtartott eredményhirdetésen ismertette a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2024. évi győzteseit és helyezettjeit a napokban. Az idei verseny fővédnöke dr. Nagy István agrárminiszter, aki jelenlétével megtisztelte a díjátadót és ünnepi beszédével megnyitotta az eseményt. A pályázat főtámogatója az Enartis Kft., képviseletében Sziksz Veronika piacfejlesztési igazgató szólt a borászokhoz. Az eredményhirdetés során elhangzott: Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka Nagybirtok kategóriában a Kunsági borvidék Soltvadkerti Hegyközségéből a Frittmann Borászat lett.

Frittmann Borászat, szőlőbirtok, nagybirtok
A felvételen a Frittmann család szőlészei és borászai: Frittmann Péter, Frittmann István, Frittmann János és Frittmann Tamás a pincészetükben
Fotó: Barta Zsolt

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában