Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar

2024.08.30. 17:44

Díszokleveleket adtak át a bajai víztudományi karon – galériával, videóval

Díszokleveleket adtak át pénteken a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karán, Baján. Jubileumi oklevelet adott át Cimer Zsolt dékán az 50 évvel ezelőtt végzett mérnökhallgatók részére.

Márton Anna

A dékán hangsúlyozta: a kar részére nagyon fontos az alumni ápolása, a régi hallgatókkal való kapcsolattartás. A Budapesti Műszaki Egyetem Vízgazdálkodási Főiskolai Karon diplomáztak a résztvevők mint jogelőd intézménynél, és mint jogutódintézmény a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar bocsátotta ki a díszokleveleket. Összesen 44-en fogadták el a meghívást. 

IMG_20240830_141824
Díszokleveleket adtak át a bajai víztudományi karon
Fotó: Márton Anna

Az eseményen elhangzott, hogy a végzett hallgatók jellemzően a szakmában maradtak, a kapcsolat velük napi szintű.

Cimer Zsolt a jövő kihívásait is megemlítette köszöntőjében. Mint mondta: felgyorsult az életünk, megváltoztak azok a problémák, amik ötven évvel ezelőtt voltak. A jövő mérnökeit az új kihívásokra kell felkészíteni. Végül kifejezte köszönetét a jelenlévőknek, akik elfogadták a meghívást, és reményét fejezte ki, hogy ötven év távlatából elmondhatják, érdemes volt a kar jogelőd intézményénél tanulni, és érdemes volt ezt a szakmát választani. Jó egészséget, sok boldogságot és további szakmai sikereket kívánt a fiatalos mérnököknek.

A jó kedélyű eseményen az ötven évvel ezelőtt végzett hallgatók vidáman, nagy örömmel vették át a jubileumi oklevelet.

A mérnökök nevében Buzetzky Győző mondott beszédet. Mondanivalójában visszaemlékezett az egyetemi évekre, vidám pillanatokat elevenített fel a kollégiumi évekből.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában