Találgatások

2024.08.30. 12:56

Megkaptuk a választ a nyugtalanító kérdésre: ezért tűnnek el a buszvárók Kecskeméten

A közösségi média legnagyobb kecskeméti csoportjában napok óta folyik a találgatás arról, hogy miért szállítottak el több kecskeméti buszvárót. A kecskeméti önkormányzat közleménye választ nyújt a kérdésre.

Horváth Péter

Mint a tájékoztatásban írják, folyamatban van Kecskeméten 18 darab buszváró cseréje. A régi várók eltávolítása a héten befejeződik. A felépítmények tulajdonosa, a Publimont Kft. arról tájékoztatta az önkormányzatot, hogy az új, modern buszvárók telepítése várhatóan szeptember 6-ig, azaz jövő hét végéig be is fejeződik.

buszváró, csere, felújítás
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Az érintett megállók címei: az Akadémia körúton a 12, 20-22, 53-55 és 62. szám alatt. Az Árpád körúton a 16. és 17. számot érinti a csere. A Bethlen körút 12, 31 és 65 szám alatt cserélik a várókat. Csere lesz még a Csongrádi út 49., az Erzsébet körút 52. szám alatt, a Gáspár András körúton, a Mártírok útja 26., a Szolnoki út 13 és 20., valamint a Vízmű utca 22. szám alatt is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában