Népünnepély

2024.07.31. 13:18

Zenei és sportos programokkal is várják az érsekcsanádiakat

A XXVI. Csanádi Nyár Napja hagyományőrző népünnepélyt augusztus 1-3. között rendezik meg. A rendezvény fotókiállítással indul a Csuka Zsigmond Művelődési Házban. Kellerné Felső Sára és Tóth Szögi Zsuzsanna Nézőpontok című tárlatát este 6 órakor nyitják meg. A rendezvény péntek délután a szabadidőparkban strandröplabda bajnoksággal folytatódik. A gyermekeket rajzműhely várja, este fél 9-től pediga Bad Times együttes játszik.

Márton Anna

A Csanádi Nyár Napja Kupát augusztus 3-án, szombaton a szabadidőparkban a kispályás labdarúgótorna keretében rendezik meg. Minimaraton futóverseny, kerékpár-, rollerverseny színesíti a programot. A sportprogramok mellett az Egészségfejlesztési Iroda egészségügyi állapotfelméréssel és tanácsadással várja az érdeklődőket. Felső Barnabás csíptetettponty-látványsütést mutat be. Az elkészült ételeket a lakosság ingyenesen kóstolhatja meg a készlet erejéig. 

zene, sport, programok
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Dinnyeevő versenyt is tartanak este 7 órakor, majd boxbemutató következik a Team Vidákovics Kick közreműködésével. A Be Cool Dance Stúdió műsorát követően a polgármester köszönti a jelenlévőket. Este fél 10-kor Szandi lép fel. A program utcabállal zárul, zenél a Bácskai Sláger Band.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában