Programok

2024.07.05. 16:38

Virágünnepet rendeznek Csemőn

Szombaton tartja hagyományos Virágünnepét, egyben falunapját Csemő önkormányzata. A helyszínt a Templom tér adja, ahol szokásos módon a virágokhoz hasonlóan színes programok várják a kilátogatókat.

Horváth Péter

Reggel 9 órától a Csemői Hagyományőrző Egyesület faluébresztője hívja az eseményre az érdeklődőket. Ugyanekkor kezdődik a főzőverseny is. 10 órától a Csemői Palotás Sportegyesület Főnix Mediball Szakosztályának bemutatója tekinthető meg. 10.30-tól az Alma Együttes ad koncertet.

virágünnep, falunap, programok
Virágünnep 2022-ben Csemőn
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

11.30-tól bemutatkoznak a főzőcsapatok, sztárvendég Baby Gabi. 12 órától folyik az ételek zsűrizése, és ekkortól Hernádi Péter műsora szól az ebédhez.

13 órától lesz a főzőverseny eredményhirdetése, 13.30-tól a Csemői Palotás Sportegyesület Jizoku Dojo Karate Szakosztályának bemutatója látható. 14 órától Baby Gabi koncertezik. 15 órakor Szűcs Judit polgármester mond köszöntőt.

15.30-tól operett egyveleget láthat a közönség a SZÖSZ művészeinek előadásában. 16.15-kor Vastag Csaba koncertje következik. 17.15-től Lantos Gábor énekel Elvis Presley dalaiból. 18 órakor tombolahúzás lesz, amit 19 órakor Tolvai Reni koncertje követ. 20 órától hajnali 2 óráig Bakos Bandi és zenekara csinálja a bulit.  

Természetesen számos kísérő programot találnak a kilátogatók. Színes vásári forgatag és ugrálóvár várja az ünneplőket a Petőfi utcában. 10 és 12 óra között a Csemői Helytörténeti Gyűjtemény és az Orisek Galéria látogatható.

10 és 16 óra között a Szabad téren – Térben szabadon kiállítás tekinthető meg Krnág Dávid fotóiból, valamint 10 és 15 óra között Kézműves Kuckó várja a kicsiket és a nagyobbakat.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában