Fantasy Dance

2024.07.23. 17:07

A légtorna egyre népszerűbb a fiatalok körében Kecskeméten is – galériával, videóval

Fantasztikus hangulatban zajlik Kecskeméten a Fantasy Dance légtorna tábora. Látványból nincs hiány: lányok sokasága függ és akrobatikázik a levegőben a különböző eszközökön.

Sebestyén Hajnalka

A Fantasy Dance Company Tánc-Sport és Légtornász Egyesület jóvoltából a Czollner téri egykori lovarda erre a hétre átalakult a légtorna fellegvárává. Darányi Attila edző és profi segítői, Moisko Anna Júlia, Halasi Petra, Baksai Hanna Henrietta és Zoltai Mónika mintegy negyven tanítvánnyal foglalkoznak egyszerre, akik szólóban és duóban is edzenek. 

légtorna, tábor, Kecskemét,
A légtorna egyre népszerűbb a fiatalok körében Kecskeméten is
Fotó: Bús Csaba

 A légtorna több ágát művelik, így hammockon, silken, karikán és más egyedi eszközökön gyakorolnak. Vannak közöttük kezdők, haladók és már majdnem teljesen profik. 

A táborba kedden vendég is érkezett. Szlavkovszki Zsolt handstand bajnok, légtornász tartott workshopot a fiataloknak. A lányok örömmel tanultak a profi sportolótól. 

Darányi Attila edző röviden összefoglalta, miért is annyira népszerű a fiatalok körében a légtorna. A légtorna egyet jelent a kondícióval, erőnléttel, lazasággal, bátorsággal, odafigyeléssel és a maximális biztonsággal. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában