Könyvbemutató

2024.07.31. 14:57

A kiskőrösi írónő bemutatja új könyvét

Szerelem luxus kivitelben – Kentucky címmel mutatja be a könyvét csütörtök este 17 órától Komlós Kinga, a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. Beszélgetőtársa Háló Gyula lesz.

Barta Zsolt

A regény a Szerelem Luxuskivitelben – Chicago folytatása. A Kiskőrösön élő írónő nagykőrösi származású. A kedvenc könyvei Johanna Lindsey és Kathleen E. Woodiwiss romantikus történetei voltak. Hódmezővásárhelyen a helyi főiskolán is tanult, ahol fogadásból megírta első regényét, a későbbi Szerelem Dominikán-t. 

könyvtár,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

A Gyémántfelhő Kiadó gondozásában megjelent első regényét továbbiak követték az Eszement alkuk sorozat keretén belül. Így jelent meg a Végzetes alku, Csábító alku és Végső alku címekkel a sorozat. Magánéletéről így ír: „ Férjemmel közösen neveljük két kisfiunkat. A munka mellett a családi gazdálkodásban is tevékenykedünk, szőlőtermesztéssel foglalkozunk. Mindezek mellett, szeretünk sétálni, kirándulni. Szeretek az embereken/embereknek segíteni, jótékonykodni, vagy egyszerűen csak szívből adni.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában