Szórakozás

2024.07.11. 12:19

A Hírös Agóra Meseudvara idén is nagy kedvenc a kecskeméti gyermekek körében

Kecskeméten, a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon udvarán szerdán késő délután 14. alkalommal nyílt ki a nyári Meseudvar kapuja. Idén is négy vidám gyermekműsorral kedveskednek a családoknak.

Orosz Fanni Flóra

Az Ifjúsági Otthon csapata, Csizmadia Ilona vezetésével július 10-31. között, minden szerdán várja a családokat a Meseudvarba, ahol a legkisebbek aktívan is kivehetik részüket a zenés-mesés előadásból. A Meseudvar minden alkalommal 17.30-tól interaktív gyermekelőadással veszi kezdetét, majd kézműves foglalkozás és a Játéktár játékai teszik még emlékezetesebbé az ott töltött időt. Idén újdonsággal bővült a meseprogram palettája: meseszínházi előadás mellett mesekoncerttel, mesehangversennyel találkozhatnak a látogatók.

meseudvar, Hírös AGÓRA, koncert
A Hírös Agóra Ifjúsági Otthon Meseudvara idén is nagy kedvenc a kecskeméti gyermekek körében
Fotó: Orosz Fanni

A visszatérő fellépők évről-évre új műsorral lepik meg a gyerekeket: a Lóca Együttes régi-új zenés meséje, a Csörömpölők Együttes műsora, a Chorhidea Kamarazenekar és a Kecskemét Táncegyüttes tánc-játék-mese-hangversenye is szerepel a programok között.

Az első alkalom a nagy hőségre való tekintettel  a hűs moziteremben volt megtartva, viszont a résztvevők lelkesedését és kedvét ez egy percet sem szegte.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában