Program

2024.07.02. 07:00

Külföldi fellépők is érkeznek a 27. Bajai Halfőző Fesztiválra

Huszonhetedik alkalommal rendezik meg a Bajai Halfőző Fesztivált a festői szépségű Sugovica-parti városban július 11–13. között.

Márton Anna

Magyarország egyik legnagyobb gasztro- és zenei fesztiválján idén a Szentháromság téren főzik majd bográcsokban a páratlan bajai halászlét, és nagyszámú színes programokkal várják a kicsiket és nagyokat a szervezők. 

halfőző fesztivál, Baja,
27. alkalommal rendezik meg a Bajai Halfőző Fesztivált
Fotó: Márton Anna

Koncertekkel, DJ Fesztivállal, családi tornával, gyermekprogramokkal és meglepetésekkel várnak mindenkit három napon át. Hazai és külföldi fellépők garantálják a kitűnő hangulatot. Fellép a La Bouche, Minelli, Byalex és a Slepp, Curtis, TNT, Kozmix, Lotfi Begi, Első Emelet, Kalózka PPZ, a Bad Times, a Veracruz és még sokan mások.

A hagyományos Felső-Bácskai Néptánc Gálát július 12-én, az Axiál színpadon tekintheti meg a közönség. A tűzgyújtást követően pedig fél kilenctől az idén harmincéves Bad Times zenekar zenél.

Az Axiál színpad programjai ingyenesen látogathatók a Szentháromság téren. A többi színpadi program belépőjegy vagy bérlet ellenében látogatható a Petőfi-szigeten.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában