Sponga Lacika

2024.07.03. 07:00

Agyvelőgyulladást kapott az ágasegyházi kisfiú, összefognak a család megsegítésére

Szívszorító, ami az ágasegyházi Sponga családdal történt. Kisfiúk, az első osztályos Lacika a bárányhimlő szövődményeként agyvelőgyulladást kapott. Több hetes mélyaltatás után otthonában ápolják jelenleg, de a fejlesztések, kezelések hatalmas összeget kívánnak meg a nehéz anyagi helyzetbe került családtól.

Sebestyén Hajnalka

Július 5-én, most pénteken 20 órakor jótékonysági bált tartanak Ágasegyházán, hogy támogassák Lacika családját. 

Sponga Lacika, támogatás,
Sponga Lacika
Fotó: Beküldött fotó

Az elsős kisfiú a bárányhimlő szövődményeként tavasszal agyvelőgyulladást kapott. Heteken át Budapesten volt mélyaltatásban, felnyitották a koponyáját. A beavatkozások egy részét nem támogatja a ТВ, másokat csak részben. A rehabilitácója is hosszú ideig fog tartani.

A jótékonysági bál főszervezője, Varga-Kiss Csilla elmondta: a betegség miatt nagyon nehéz anyagi helyzetbe került a Sponga család, akik a tragédia miatt ingóságaik egy részét és állataikat már kénytelenek voltak eladni, illetve a beteg kisfiúk rehabilitációhoz, fejlesztéséhez is szeretnének a bállal hozzájárulni, hogy a lelki megrázkódtatás mellett ne kelljen a pénzügyi dolgaikért is aggódni.

A bál jegyára 10.000 forint, aki nem tud ott lenni, vásárolhat támogatói jegyet 5000 forintért. 

Varga-Kiss Csilla hozzátette: a rendezvény főtámogatója Balog Levente, a Szentkirályi ásványvíz alapítója, hazánk egyik legsikeresebb vállalkozója. A rendezvényen részt vesz még dr. Szeberényi Gyula országgyűlési, dr. Mák Kornél , a Bács-Kiskun Vármegyei Közgyűlés alelnöke, Balogh Károly, Helvécia polgármestere, Somogyi Lajos, Ballószögi polgármestere, és Szőke-Tóth Mihály Bócsa polgármestere.

lacika1
Fotó: Beküldött fotó

A család nevében minden támogatásnak örülnek. További részletek kérhető a bál főszervezőjétől Varga-Kiss Csillától a +36204332839 telefonszámon. 

A szülők számlaszáma: Sponga László, 11773322-01861578 00000000. A közlemény rovatba írják be: Összefogás Lacikáért!


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában