Fidesz-KDNP

2024.06.08. 18:55

Jánoshalmán és Kiskunhalason szavazásra buzdítanak a kormánypártok – videóval

Nem pihennek a kormánypárt aktivistái Jánoshalmán és Kiskunhalason sem, a békéhez és a települések további fejlődéséhez várja Bányai Gábor a szavazók támogatását.

Pozsgai Ákos

Vasárnap kora reggel útnak indult a térség Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, hogy személyesen biztassa a választókat a szavazásra és arra, hogy a békére szavazzanak és támogassák a kormánypártok polgármesterjelöljeit.

választás, Fidesz-KDNP, Bányai Gábor
Jánoshalmán és Kiskunhalason szavazásra buzdítanak a kormánypártok
Forrás: Bányai Gábor közösségi oldala

„Vasárnap tudunk nemet mondani a háborúra és kiállni a béke mellett, azonban ehhez mindenkire szükség van!” – írta közösségi oldalán a politikus, aki szerint június 9-én sorsdöntő választás előtt állunk.

Az Egymillió találkozás napján a kormánypártok jelöltjei, a képviselőik, az aktivistáik azon dolgoztak és dolgoznak, hogy mindenkit elérjenek és meggyőzzenek arról, ahogy Bányai Gábor közösségi oldalán fogalmazott, hogy „most ott a helyük a választásokon, mert óriási a tét: Háború vagy béke? Településeink stabilitása, és további fejlődése!”.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában