Program

2024.06.23. 20:00

Ringató foglalkozásra várják a bajaiakat

A kodályi elvekre épülő kisgyermekkori zenei nevelést megvalósító Ringató program következő foglalkozását Baján, az Ady Endre Városi Könyvtár udvarának árnyas fái alatt tartják június 25-én kedden.

Rab Rita

A szervezők azt kérik, hogy piknikplédet, innivalót, napvédő eszközöket és szúnyogriasztót mindenki hozzon magával, illetve csak egészségesen menjenek a foglalkozásra. – Szeretettel várom a foglalkozásokra 3 éves korig a gyermekeket, szüleiket, nagyszüleiket és a várandós kismamákat is – mondja Vadai Heni, Ringató foglalkozásvezető.

program, Baja, foglalkozás
Ringató foglalkozásra várják a bajaiakat
Forrás:  shutterstock.com / illusztráció

A Ringató jelenleg 169 foglalkozásvezetővel, 530 helyszínen van jelen. A program szakmai vezetője, alapítója Gállné Gróh Ilona. A 2021-ben Magyar Örökség-díjjal kitüntetett Ringató módszeren alapuló Ringató foglalkozás kisgyermekes családoknak szól, heti rendszerességgel tartanak fél órás foglalkozásokat a legkisebbeknek (néhány hónapos kortól az óvodakezdésig) és a szüleiknek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában