Választás 2024

2024.06.09. 09:45

Először szavazott a Kecskeméten élő olasz szobrászművész

Angelo Minuti, világhírű szobrászművész hosszú ideje Magyarországon él, azon belül is Kecskeméten. Most először nyílt lehetősége arra, hogy voksolhat hazánkban.

Sebestyén Hajnalka

Az európai parlamenti szavazás jogával Olaszországban élhetett volna, de nem tette. Ugyanakkor boldogan ment el az önkormányzati szavazásra vasárnap Kecskemét-Hetényegyházán.

Angelo Minuti, szavazás, választás
Angelo Minuti, világhírű szobrászművész először szavazott hazánkban
Fotó: Sebestyén Hajnalka

– Büszke vagyok rá, hogy félig olasz és félig már magyar is vagyok! Vallom, hogy az embernek kötelessége, hogy éljen a választójogával. Én mindig megtettem, amikor erre lehetőségem volt. Kecskeméten sok a barátom, figyelem a helyi életet, így örülök, hogy választási jogomnál fogva még lokálpatriótább tagja lehetek ennek a gyönyörű városnak – mondta Angelo Minuti, a Milánóból származó, világszerte ismert szobrászművész, akinek több alkotása is látható Kecskeméten, és számos tárlatát tekinthette már meg a nagyközönség a térségben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában