Tömegközlekedés

2024.05.10. 07:00

Mutatjuk, hogyan juthat el a Muzsikál az erdő kecskeméti programjára hétvégén

A kecskeméti önkormányzat közleménye szerint Szemereyné Pataki Klaudia polgármester kezdeményezésére a Kecskeméti Közlekedési Központ Sprinter buszokkal biztosít megfelelő tömegközlekedést a Muzsikál az erdő helyszínének megközelítéséhez az alábbiak szerint.

Horváth Péter

A Hetényegyháza, végállomásra 9 és 18 óra között érkező 15-ös és 29-es autóbuszoktól biztosítják az eljutási lehetőséget a Vackor Vár Erdei Iskolához, illetve a Vackor Vár Erdei Iskolától 10 és 19 óra között induló autóbuszjáratokkal biztosítanak eljutási lehetőséget Hetényegyháza, végállomáson történő átszállással a 15-ös és 29-es számú helyi autóbuszjáratokhoz.

Muzsikál az erdő, program, tömegközlekedés
A fotó egy korábbi eseményen készült
Forrás: Muzsikál az erdő

„Nagynyír vasúti megállóhely” mellett is elhalad az autóbusz, ahonnan kapacitása erejéig tud szállítani utasokat a Vackor Vár Erdei Iskolához, illetve onnan vissza is. A kisbuszok teljesen ingyenesen szállítják majd az érdeklődőket – közölte a kecskeméti önkormányzat.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában