Előadás

2024.04.24. 17:12

A természetes gyógyításról volt szó a félegyházi könyvtárban

A természetes gyógyítás, azon belül is az idegrendszer szerepe az emberi szervezet öngyógyító mechanizmusának aktiválásában volt a témája a félegyházi könyvtár Zöld könyvtári esték ismeretterjesztő előadás-sorozatának. Ezúttal Varga Gábor, hatóanyag-kutató munkásságát ismerhette meg a félegyházi közönség.

Vajda Piroska

Abonyi Szilvia, a könyvtár igazgatója köszöntőjében elmondta, a sorozat keretében igyekeznek mindig olyan előadót meghívni, aki kapcsolódik a természetes életmódhoz. Varga Gábor, hatóanyagkutató is közéjük tartozik. Végzettsége szerint közgazdász-történész, ugyanakkor a Max-Immun Rák- és Immunkutató Kft. alapítója. Olyan kezelési módszereket kutat és fejleszt, amelyek az immunrendszer és a központi idegrendszer súlyos megbetegedéseiben szenvedő felnőttek és gyermekek egészségi állapotát és életminőségét javíthatják. Számos szakcikket írt és könyve is jelent meg A rák, diebétesz és más népbetegségek címmel, ami a honlapjáról ingyenesen letölthető. 

előadás, Varga Gábor, könyvtár
Varga Gábor, hatóanyag-kutató munkásságát ismerhette meg a félegyházi közönség. 
Fotó: Vajda Piroska

Varga Gábor kutató saját gyermeke fejlődési rendellenesség következtében kialakult gyógyíthatatlan betegsége miatt, autodidakta módon mélyült el a gyógyítás folyamataiban. Megszámlálhatatlan orvosi könyv, tudományos közlemény elolvasása, áttanulmányozása révén alakult ki tudása és tájékozottsága. A tudás, jártasság megszerzése mellett a kutatót a tenni akarás is jellemzi, mely Varga Gábor esetében jól nyomon követhető. Magas szintű tudása mellett hite segíti a munkájában – írta róla a fent említett könyv előszavában Dr. Repa Imre, egyetemi tanár. 

Varga Gábor előadásában azt hangsúlyozta, hogy a test gyógyítása csak a tudat, a lélek, és az idegrendszer együttesében lehet igazán eredményes. Azt is elmondta, hogy központi idegrendszer regenerálásával bizonyítottan csodás gyógyulások érhetők el. Ebben nagy szerepe lehet az agyregeneráló fehérjének és a gyógygombáknak. 

előadás, Varga Gábor, könyvtár
Fotó: Vajda Piroska

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában