Vidám hangulat

2024.04.26. 20:00

Családi délutánt tartottak a kecskeméti Pálmácska Óvodában – galériával, videóval

Vidám hangulat, zene és gyermekkacaj szűrődött ki pénteken délután a Kecskeméti Református Pálmácska Óvoda udvarából, ugyanis családi délutánt rendeztek az óvodásoknak és szüleiknek. A gyerekeknek mesés-bábozós műsorral is kedveskedtek a szervezők.

Lizik-Varga Katalin

Az eseményre több százan érkeztek. Ez a kötetlen alkalom lehetőséget biztosított a családoknak arra, hogy beszélgessenek és jobban megismerjék egymást. A gyerekek pedig önfeledten játszottak. 

családi nap, óvoda, rendezvény
Családi délutánt tartottak a kecskeméti Pálmácska Óvodában
Fotó: Lizik-Varga Katalin

A hangulatot Fülöp József, a Ciróka Bábszínház bábszínésze alapozta meg, ugyanis mulatságos előadásával szinte elkápráztatta a gyermekeket. A műsort követően az udvaron játékos sportfeladatokkal várták a kicsiket. Az arcfestés is kedvelt volt a lányok-fiúk körében.

Az óvodásoknak emellett még kézműveskedésre is volt lehetőségük. Az intézmény óvodapedagógusainak az iránymutatásával sok szép, kreatív alkotás született a délután folyamán. Természetesen a finom falatok sem maradhattak el és még zsákbamacskát is vásárolhattak a jelenlévők. A befolyt összegből játékokat vásárolnak majd az óvodás csoportoknak.

A délutánt táncházzal zárták, melyhez kicsik és a nagyok is örömmel csatlakoztak.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában