Program

2023.12.12. 16:30

Balázsék érkeznek a kecskeméti téli fesztiválra

December 14-én, csütörtökön 17 és 20 óra között Kecskemét Főterén élő kitelepülésen találkozhatnak a hallgatók a Rádió 1 Balázsék műsorának három műsorvezetőjével, Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival.

Sebestyén Hajnalka

Sebestyén Balázs televíziós és rádiós műsorvezető

Fotó: Huszár Márk

Duplán különleges a kitelepülés. Egyik apropója, hogy december 14-én reggel 6 órától a 96,5 MHz-en, a korábbi Gong Rádió frekvenciáján a reggeli sávban már a Rádió1, és így Balázsék című rádióműsor hallható. A srácok eddig nem szóltak Kecskeméten. A másik, hogy a rajongók most utoljára találkozhatnak Vadon Janival, aki mint ismert, januártól 15 év után elhagyja a csapatot, új kihívások vonzzák, és szeretné megvalósítani több régóta dédelgetett álmát. 

Balázsék nem üres kézzel érkeznek Kecskemétre, sok-sok ajándékkal készülnek. A kitelepülés csütörtökön 17 és 20 óra között zajlik a Főtér Kossuth téri részén, a nagyszínpadnál. 

A kitelepülés szlogenje: Találkozz élőben Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel, Vadon Janival és a vadiúj Rádió 1 Gonggal!

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában