Tázlár/Felsőszállás

10 órája

Személyautónak csapódott egy furgon és felborult – galériával, videóval frissítve

Felsőszállás térségében, Tázlár közelében az 53-as főút felé vezető úton történt a baleset hétfőn a kora reggeli órákban. Egy személyautó a földútról kanyarodott ki a köves útra, ahol érkezett a furgon és oldalról nekiütközött az autónak.

Pozsgai Ákos

Az ütközés erejétől a furgon lehajtott az útmenti padkára, majd visszasodródott az útra és az oldalára borult. A csattanás erejét mutatja, hogy a furgon egyik kereke is kiszakadt. A személyautó megpördült és az úttesten keresztbe fordulva állt meg, a bal hátsó része tört össze.

baleset, Tázlár, Fülöpszállás
Felsőszállás térségében, Tázlár közelében az 53-as főút felé vezető úton történt a baleset hétfőn a kora reggeli órákban.
Fotó: Pozsgai Ákos

Információink szerint a furgonban utazó két férfit a helyszíni ellátás után a mentők kórházba szállították, a személyautóban utazó anyát és lányát szintén megvizsgálták a mentők, őket azonban nem kellett kórházba szállítani. A balesethez vonultak a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók is, akik áramtalanították az összetört járműveket.

A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában