Baleset

4 órája

Lesodródott az útról és fának hajtott egy furgon Baja közelében – galériával, frissítve

Az 55-ös főút 95-ös kilométerénél rohant fának egy furgon.

Baon.hu

Frissítve (17.00):

Helyszíni információink szerint egy furgon csapódott fának, amikor egy civil, hatósági jelzés nélküli rendőrségi járműben ülő rendőr próbálta megállítani a járművet. 

Az autóban négyen utaztak, három ember súlyosan, egy pedig életveszélyesen megsérült
Fotó: Pozsgai Ákos

Információink szerint az autóban négyen utaztak, három ember súlyosan, egy pedig életveszélyesen megsérült, őt mentőhelikopterrel, a többi sérültet pedig mentőautókkal szállították kórházba. 

A baleset helyszínén a járművet vezető ismerősei elmondták, hogy a sofőr feltehetően megijedt az őt megállítani szándékozó autótól, emiatt rántotta jobbra a kormányt és tért le az úttestről, majd a fának ütközött. Azt is elmondták, úgy tudjuk, hogy a rendőrök azt feltételezték a forgalomban ülőkről, hogy embercsempészek lehetnek, és emiatt akarták megállítani őket.

Korábban írtuk:

Lesodródott az úttestről és fának hajtott egy furgon Baja mellett, az 55-ös főút 95-ös kilométerénél. A járműben négyen utaztak, hozzájuk mentő érkezett. A balesethez a bajai hivatásos tűzoltókat riasztották, a raj áramtalanította a gépkocsit – írja a katasztrófavédelem.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában