Gyilkosság

2 órája

Meghalt a kecskeméti késelés áldozata

Vasárnap életét vesztette az a nő, akit pénteken késelt meg az élettársa Kecskeméten, a Március 15. utcán. A férfi a tettét követően öngyilkos lett.

Horváth Péter

Úgy tudjuk, hogy vasárnap életét vesztette az nő, akit múlt hét pénteken élettársa megkéselt Kecskeméten, a Március 15. utcán. Több kecskeméti Facebook-csoportban is arról számoltak be az áldozat ismerősei, hogy vasárnap reggel meghalt az asszony.

Az ügyben kerestük a rendőrséget is. Az értesüléseinket megerősíti a hétfői válaszuk, miszerint a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság jelenleg emberölés miatt folytat eljárást.

késelés, gyilkosság, Kecskemét, idős asszony,
Brutális késelés történt Kecskeméten, életét vesztette az idős asszony
Fotó: Baon.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, mentők és rendőrök lepték el péntek reggel Kecskeméten a Március 15. utcát, ahol késelés történt.

A késelés részleteivel kapcsolatban pénteken a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt írta, hogy a Széchenyivárosban pénteken reggel az egyik lépcsőházból kilépő asszonyt élettársa egy késsel megszúrta, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrök nem sokkal később megtalálták a férfit, aki egy közeli fás területen önkezűleg vetett végett életének – írta a police.hu. Mint közölték, az asszonyt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség pénteken emberölés kísérlete miatt indított nyomozást, melyet már emberölési ügyként kezelnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában