Baleset

2024.09.09. 15:46

Megmentették a férfi életét a kiskőrösi ügyelet dolgozói

Néhány nappal ezelőtt Kiskőrösön egy hatalmas csattanás volt hallható, egy autó kirakatba csapódott. A sofőr eszméletét vesztette, rémült felesége segítségért kiáltott. A 200 méterre lévő ügyelet dolgozói mentették meg az 50 év körüli férfi életét, aki jelenleg Kecskeméten lábadozik.

Vizi Zalán

A Borsonline írta meg, hogy nemrégiben a kiskőrösi ügyelet dolgozói megmentették egy 50 év körüli férfi életét. A Zsolt névre hallgató személy nem érezte jól magát, ezért párjával, Beátával bement az ügyeletre. Mellkasi panaszaira gyulladáscsökkentőt kapott, amit azonnal ki is váltottak a közeli gyógyszertárban, majd autóval hazaindultak.

Kiskőrös, megmentették, baleset
Megmentették a férfi életét a kiskőrösi ügyelet dolgozói
Forrás: OMSZ / Illusztráció

Az első kanyarnál azonban a férfi eszméletét vesztette, a kormányra borult és a kocsi egy kirakatnak ütközött. Beáta azonnal segítségért sietett, míg az ügyelet dolgozói hallva a nagy csattanást, az utcára vonultak. Látva a bajt, az ügyeletes háziorvos és a mentőtiszt azonnal megkezdte az újraélesztést.  

„Megvizsgálták a férfit, aki már nem lélegzett, ezért azonnal újraélesztésbe kezdtek, miközben a mentőket is értesítették. Az időben megkezdett mellkasi nyomások és a szakszerű segítségnyújtás végül rövid időn belül sikerre vezetett és a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők” – írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A férfi jelenleg a kecskeméti kórházban gyógyul.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában